Traineri

Traineri

În cadrul programului Student to Student TEAM, studentul trainer poate fi:

  • studentul masterand, doctorand sau absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației sau Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării;
  • orice student, membru al unei organizații studențești din UBB, care are abilități foarte bune de comunicare și experiență în a livra training studenților.

Facilități oferite de UBB studentului trainer

1. Studenților traineri care ne ajută în program doar pe partea de training inițial (adică beneficiază de trainingul din 16-18 septembrie și țin training-ul de teambuilding și abilități în prima săptămână a anului universitar) vor primi o certificare a competențelor dobândite printr-o adeverință, respectiv se va echivala ca și o scoală de toamnă care le aduce 3 credite facultative și se va trece în suplimentul de diplomă.

2. Studenții traineri care, în plus față de partea de training inițial, vor să se implice mai mult în program și să devină voluntari ai centrelor UBB (CCARMA & Student Expert & Clinica universitară de Psihologie “BABEȘ-BOLYAI PSYTECH”) li se va acorda, în plus, și contract de voluntariat, care se recunoaște pe piața muncii ca și experiență în muncă. Activitatea de voluntariat constă în a face îndrumare cu studenții din anul I care întâmpină greutăți sau obstacole pe parcursul primului an. Programul nostru se întinde pe durata unui an universitar, astfel că studenții trainer ar putea beneficia de un contract de voluntariat pe 10 luni.

3. S-ar putea ca unii studenți traineri să dorească echivalarea orelor din acest program cu ore de practică și să nu dorească certificarea si voluntariatul menționate la punctele anterioare. Acesta ar putea fi cazul facultății de Psihologie și Științele Educației, sau a altor facultăți. Dacă avem astfel de solicitări, le vom rezolva punctual, pe măsură ce ele le apar. Important! Dacă facultatea echivalează orele din acest program cu cele de practică, atunci noi nu mai putem sa le echivalăm cu școala de toamnă sau voluntariat, pentru orele respective.

4. Publicarea numelor trainerilor pe pagina web a programului.

Lasă un răspuns