EȘTI BOBOC?

Fă față provocării cu ajutorul unui mentor

Salut și bun venit în comunitatea UBB! Ai să descoperi o mulțime de colegi, ești pe punctul de a întâlni peste 2000 de cadre didactice și de a descoperi peste 100 de specializări. O lume întreagă așteaptă să i te alături! Mentorii cu experiența vieții de student îți vor fi alături în călătoria pe care o începi din toamnă.

DE CE SĂ te înscrii în programul de mentorat?

Imaginează-ți că din octombrie ajungi într-o instituție nouă, cu colegi noi într-un oraș nou.
Îți vei dori să ai pe cineva alături care să îți fie prieten, să te ghideze în necunoscut și să te introducă în viața de student.

Programul pentru boboci durează un semestru de an universitar (28 de săptămâni), timp în care colegii din anii mai mari te vor ghida și te vor ajuta să te integrezi mai ușor în comunitate, să îți faci noi prieteni și să te descurci mai ușor în noul sistem.

Ce te așteaptă în program?

Comunitate

vom avea grijă să te simți ca acasă: printre prieteni, în compania unei comunități care te ajută să depășești obstacolele din prima perioadă.

Suport

studenții din anii mai mari îți vor pune la dispoziție diferite materiale didactice, vei primi sfaturi și ajutor.

ca să te simți ca acasă încă din prima săptămână!

Mi-a plăcut să particip în acest program, deoarece am reusit să îmi înving anumite frici si să leg o prietenie frumoasă. De asemenea, m-aș bucura dacă s-ar înscrie mai mulți studenți în acest program. Este o oportunitate pe care nu trebuie să o rateze!
Filipoiu Maria
Primul semestru de STS s-a dovedit a fi genial, plăcut, interactiv. Pentru mine Miruna a fost mai mult decât un simplu mentor. M-a îndrumat atât în viața studențească, cât și-n viața personală, mediul afacerilor sau chiar cultural. Cu ajutorul ei am reușit să îmi cunosc mai bine diversitatea de oportunități, pe care mi-o oferă Facultatea de Litere, din cadrul UBB. Este un program eficient și aduce un plus socializării dintre studenți/colegi/profesori. Este o experiență foarte plăcută.
Monica Danci
Este un proiect foarte interesant ❤️ M-a ajutat mult, mai ales pe perioada sesiunii când nu știam cum să îmi organizez timpul. Îmi place mult că îmi oferă șansa să interacționez cu colegii și să cunosc oameni noi.
Andra-Sara Pap
FORMULAR DE ÎNSCRIERE