ELSŐÉVESEK

akiknek egy mentor segít beilleszkedni

Isten hozott a BBTE-közösségbe! Hamarosan megismered a társaidat, a 2000 személyből álló oktatói kart és a több mint 100 szak egyikét. Egy új világ várja, hogy felfedezd! A diákélet tapasztalatával rendelkező mentorok melletted állnak az ősszel kezdődő utazásodon. 

miért iratkozz be a mentorprogramba?

Gondolj arra, hogy ősszel egy új intézménybe kerülsz, új kollégák közé, egy új városban.
Biztosan szeretnéd, ha valaki barátként melléd állna, végigvezetne az ismeretlenen, és bemutná a diákélet minden oldalát.

A gólyáknak szóló program 28 hetet (egy egyetemi évet) tart. Ez idő alatt az idősebb társaid segítenek beilleszkedni a közösségbe, új barátokat szerezni és megszokni az új rendszert.

mi vár rád a programban?

Közösség

A felsőbb évesek ügyelni fognak arra, hogy már első perctől otthonosan érezd magad, barátokként segítenek mindenben, ami szükséges az első időszakban.

SEGÍTSÉG

A mentorok tanácsokkal látnak el, jegyzetekkel, tananyaggal jönnek a segítségedre, hogy zökkenőmentes legyen az első egyetemi éved.

Hogy már első perctől otthon érezd magad az egyetemen!

Jól éreztem magam a programban, a mentorok nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mindig ott voltak a stresszes helyzetekben.
Boglárka
Bölcsészettudományi Kar
A legjobban az online összejöveteleket és az egyetemi dolgok játékokkal való szemléltetését szerettem a programban. Hallhattam olyan tanulási formákról, amik sokat segítettek a szesszióban.
Márk
Történelem és Filozófia Kar
Közelebb kerülhettem néhány évfolyamtarsamhoz, aminek nagyon örültem. Nem éreztem "eltévedve" magam, mivel volt aki útbaigazítson, amikor szükség volt rá. Az útbaigazítások oldották a feszültséget, így könnyebben vettem(ük) az akadályokat.
Szende
Pszichológia és Neveléstudományi Kar
iratkozási űrlap