EȘTI BOBOC?

Fă față provocării cu ajutorul unui mentor

Salut și bun venit în comunitatea UBB! Ai să descoperi o mulțime de colegi, ești pe punctul de a întâlni peste 2000 de cadre didactice și de a descoperi peste 100 de specializări. O lume întreagă așteaptă să i te alături! Mentorii cu experiența vieții de student îți vor fi alături în călătoria pe care o începi din toamnă.

DE CE SĂ te înscrii în programul de mentorat?

Imaginează-ți că din octombrie ajungi într-o instituție nouă, cu colegi noi într-un oraș nou.
Îți vei dori să ai pe cineva alături care să îți fie prieten, să te ghideze în necunoscut și să te introducă în viața de student.

Programul pentru boboci durează un semestru de an universitar (28 de săptămâni), timp în care colegii din anii mai mari te vor ghida și te vor ajuta să te integrezi mai ușor în comunitate, să îți faci noi prieteni și să te descurci mai ușor în noul sistem.

Ce te așteaptă în program?

Comunitate

vom avea grijă să te simți ca acasă: printre prieteni, în compania unei comunități care te ajută să depășești obstacolele din prima perioadă.

Suport

studenții din anii mai mari îți vor pune la dispoziție diferite materiale didactice, vei primi sfaturi și ajutor.

ca să te simți ca acasă încă din prima săptămână!

Am învățat că nu există întrebări greșite și că niciun nou început nu este atât de înfricoșător și de copleșitor pe cât te aștepți, dacă reușești să găsești oameni care să te sfătuiască și să te înțeleagă.
IOANA
Facultatea de Litere
M-am simțit foarte bine în proiect! STS m-a ajutat să știu că mai există persoane care au aceleași probleme ca mine și că nu sunt singură. Mi s-au oferit informații despre tot ceea ce nu era clar și mi s-a oferit un sprijin emoțional când am avut nevoie.
Alexandra
Facultatea de Sociologie și Asistență Socială
Datorită mentorei am aflat de programul DiscoverEU și am câștigat o călătorie cu trenul în jurul Europei. Tot datorită ei am reușit să cunosc si alți boboci, nu doar pe cei pe care am reușit să îi cunosc la seminarii (cei cu mine din grupă).
Bernadett
Facultatea de Matematică și Informatică
FORMULAR DE ÎNSCRIERE